Vyjde kniha Historie vzpírání

Zbývá poslední týden k objednání této knihy. Poslední termín dne 3.1.2021 !


Koncem ledna 2021 vyjde dvoudílná kniha „Historie vzpírání“ zabývající se historickou statistikou našeho sportu. Oba díly budou mít pevnou vazbu a tisk bude proveden na křídovém papíře s plnobarevnou obálkou ve formátu A4. Knihy obsahují množství výkonnostních tabulek mapujících úspěchy vzpírání v naší téměř 130 leté historii.

 

První díl má názvem „Mistři Československé a České republiky 1919 – 2020“. Na 162 stranách najdete seznam mistrů z našich národních šampionátů jednotlivců všech věkových kategorií. Je zde popsána historie vzpírání v našich zemích od konce 19. století, s důrazem na vývoj hmotnostních a věkových kategorií, pravidel a soutěžního řádu. Nechybí pohled do soutěží družstev.

 

Druhý díl se zabývá reprezentací s názvem „Statistika Československé a České reprezentace 1920 – 2020“. Na 170 stranáchnajdete výsledky reprezentace z ME-MS-OH napříč věkovými kategoriemi. Jsou zde zmíněny i starty našich závodníků před vznikem Československé republiky. V knize je zařazeno zhruba 350 fotografií, které pomohou představit reprezentanty širšímu okruhu čtenářů. Z 313 startujících na ME-MS-OH žen a mužů chybí ve fotografii pouze 8 reprezentantů. Objednávky přijímám do 3. ledna 2021 na adrese

 

Cena obou dílů se bude pohybovat kolem 700 Kč + poštovné. Jednotlivé díly v prodeji nebudou. Distribuce a prodej – bezhotovostní platba nebo předem domluvené osobní předání.

  

Karel Prohl