Vyhlášení dotačního programu

Vážení sportovní přátelé,


výkonná rada Českého svazu vzpírání si je vědoma potřeby nových trenérských kádrů ve vzpěračských oddílech. Vyhlašuje proto dotační program pro všechny nové, či ještě neobjevené trenéry vzpírání. Program, vyhlašovaný prozatím na rok 2012, se týká jak zájemců o trenérskou práci v oddílech vzpírání, ve kterých funguje SCM, tak také nových trenérů z oddílů, ve kterých SCM není.

 

Systém přihlašování zájemců o program je následný:

  • Zájemci z oddílů „bez“ SCM pošlou do konce ledna 2012 písemné vyjádření svého zájmu (neformální přihlášku), doplněné o souhlas výboru daného oddílu na sekretariát ČSV;
  • Zájemci z oddílů, ve kterých SCM funguje, pošlou ve stejném termínu stejnou neformální přihlášku, ke které však navíc doloží doporučení trenéra SCM (z daného oddílu) a opět souhlas výboru daného oddílu.

 

Podmínkou účasti v dotačním programu a podmínkou čerpání dotace, která je určena na 1.000,- Kč měsíčně pro každého nového trenéra je vytvoření nového (označme ho pro potřeby daného oddílu třeba jako „B“) družstva vzpěračů/ček a jeho plná účast v jakékoliv mládežnické soutěži. Odměna bude novým trenérům vyplácena vždy zpětně - za uplynulé pololetí, ve kterém „jejich“ nové družstvo vystoupí ve všech kolech patřičné mládežnické soutěže.

 

Podmínkou účasti v dotačním programu není žádná trenérská kvalifikace.


Výkonná rada ČSV pevně věří, že vyhlášený program osloví nové trenérské kádry a ve svém důsledku přispěje k přílivu mladých a nadějných chlapců a děvčat do našeho krásného sportu!

Za Český svaz vzpírání
Mgr. Petr Krol
předseda