Průběžné tabulky k 15. 6. 2021

Pořadí žen a mužů (a oddílů)

 

Vždy, když zapisuji výsledky do databáze každému z těch, kdo se perou se zátěžemi, fandím! Mám radost, když zaznamenávám zlepšení, posmutním, když se zrovna nedaří. Alespoň pomyslně vítám elévky, nováčky, návratilce v našem sportu. Každého, kdo se pustí do boje s činkou si upřímně vážím!

 

Databázi nepokládám za pouhé účetnictví (i když ona i tuhle dimenzi v sobě taky nese). Proto vytvářím tabulky i z toho důvodu, aby se staly povzbuzením, motivací. A to je účel těchto rankingů, které jste asi neočekávali.

 

Těší mne, že se sezóna opět rozjela, byť nezřídka v jiných než plánovaných termínech! Protože pololetní tabulky vyjdou až po skončení první části sezóny, tj. v srpnu, připravil jsem průřez aktuální výkonností už nyní. Vím, většina juniorek, juniorů, žaček, žáků dostane příležitost až v následujících dnech a týdnech. Počet aktivních vzpěraček a vzpěračů se rozroste. Ostatně, už i v letošním roce si poprvé zasoutěžila řada lidí, a to je moc dobře!

 

Upozorňuji pořadatele soutěží, že je povinností posílat mi výsledky! A řádně vyplněné!

 

Sdělte mi, prosím, najdete-li v tabulkách omyly, nepřesnosti, absence výkonů.Spěchám, aby se rankingy objevily ještě do konce týdne, takže tentokrát nebyl dostatek času k důkladné kontrole. U oddílových tabulek se řídí počet zařazených ligovou normou startujících, tj. šesti mužů, čtyř žen.

 

Je jasné, že se tabulky vydatně promění, ale snad už ty nynější budou pro Vás přínosné.

 

Všem přeji hodně zdraví, štěstí a jen dobré jarní a letní dny

 

 

PhDr. Rudolf Drmola, editor databáze VSV ČSV