Žádost o pomoc při rekonstrukci nových tréninkových prostorů vzpěračů SKV Ludgeřovice

 

Před deseti lety v roce 2009 nám byl nabídnut prostor v ZŠ Ludgeřovice (horní budova) byla to šatna velikosti  3x4m. Začátky byly těžké, v místnosti nás trénovalo postupně pět až šest někdy i víc, trénovali jsme na betonu bez vzpěračských prken, než nám obec Ludgeřovice (starosta Mgr. Daniel Havlík) nechala udělat vzpěračské prkna.

I když jsme měli tuto naší maličkou místnost celkem slušně vybavenou, stále nám místo chybělo. I pro žáky ZŠ, kteří se zde převlékají na hodiny tělesné výchovy, byl tento prostor nevyhovující.

 Po domluvě s panem ředitelem ZŠ Ludgeřovice Mgr. Karlem Moricem jsme se rozhodli, že prostory opustíme. Na což nám sám pan ředitel Mgr. Karel Moric nabídl nové prostory ve sklepě ZŠ Ludgeřovice (dolní budova) viz. foto.

Nové prostory jsou větší pro přípravu a trénink našich mladých vzpěračů a zároveň věříme, že přilákáme do těchto nových prostorů nové vzpěračské naděje. Samozřejmě víme, že nás čeká dost práce z rekonstrukce těchto prostorů a zároveň i finančních prostředků. Chtěli bychom Vás požádat přátele a kamarády, příznivce vzpírání, sponzory o pomoc při rekonstrukci těchto prostorů.

S pozdravem 

Oldřich Tchurz

Předseda spolku SKV Ludgeřovice

 

Sportovní klub vzpírání Ludgeřovice z.s.

Registr: V spolkovém rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě v oddílu L, složce č. 16376

IČ:06651020

Bankovní spojení Equa Bank a.s. číslo účtu 1028764322/6100

 

Odkaz na reportáž TV Polar