Informace k finálovým soutěžím 2022

Dnes byly ukončeny soutěže, které jsou zakončeny finálovým vyvrcholením nebo kvalifikací. Posílám informace k těmto soutěžím s kvalifikovanými družstvy a termíny:

Liga mladších žáků - 8 družstev do finále - 19.11. - SKVOZ H. Suchá, SKV Sokolov, TJ R. Rotava, Vzpírání Haná Náměšť na Hané, SKV B. Havířov, WLC Brno, TJ S. N. Hrozenkov, CWG Bohumín (pořadatel Horní Suchá společně s MČR)

Liga starších žáků - 8 družstev do finále - 26.11. - Vzpírání Boskovice, SKV Sokolov A, SKV B. Havířov, TJ R. Rotava, SKV Teplice, SKV B. Bohumín, TJ S. N. Hrozenkov, SKV Sokolov B (pořadatel SKV B. Bohumín společně s MČR)

Liga juniorů - 6 družstev do finále - 3.12. - SKV B. Havířov, TJ Holešov, SKV Sokolov, TJ Start Plzeň, TJ TŽ Třinec, S. M. Ostrava (pořadatel SKV B. Havířov)

Kvalifikace do 1. ligy mužů - vítěz 2. ligy sk. A SKV Teplice a sk. B TJ TŽ Třinec - 19.11. - pořadatel SKV Teplice

Kvalifikace do 1. ligy žen - vítěz 2. ligy sk. A SKV Teplice a sk. B SKVOZ H. Suchá  - 19.11. - pořadatel SKVOZ H. Suchá (platí podmínky jako pro soutěž 1. ligy - soutěží 5 závodnic, 4 nejlepší výkony se započítávají)

Na všechny soutěže bude zpracován dodatek k rozpisu soutěže, u společných soutěží s MČR bude součástí dodatku a výběru na MČR.

Díky a zdraví

Dan K.