Výběrové řízení na asistenta generálního sekretáře ČSV

 

Český svaz vzpírání (dále jen Svaz) vyhlašuje prostřednictvím Výkonné rady Svazu výběrové řízení na pozici asistenta generálního sekretáře Svazu.

 

Termín předpokládaného nástupu je září 2021.

 

Požadujeme čistý trestní rejstřík, minimálně středoškolské vzdělání s maturitou, organizační schopnosti a časovou flexibilitu (3 dny v týdnu bude práce vykonávána ze sídla Svazu, v Praze na Strahově), znalost anglického jazyka slovem i písmem, řidičský průkaz skupiny B, minimálně teoretickou zkušenost s podáváním žádostí o dotační programy a dobrou znalost sportovního prostředí s důrazem na vzpírání.

 

Dovednost práce s výpočetní technikou (minimálně obsluha programu Office), schopnost spolupráce s externími subjekty (NSA, ČOV, IWF, EWF, OLYMP, MŠMT atd.) a profesionální vystupování je samozřejmostí.

 

Nabízíme možnost učení se a případného dalšího profesního růstu v prostředí národní i mezinárodní sportovní administrativy a diplomacie, služební notebook a telefon a nástupní plat 30.000,- Kč hrubého.

 

Samozřejmostí je úhrada všech služebních cest dle Směrnic Svazu.

 

Zájemci, posílejte, prosím, své žádosti o zařazení do výběrového řízení, doplněné stručným profesním životopisem, výpisem z rejstříku trestů (ne starším 2 měsíců) a kopiemi dokladů o dosaženém vzdělání na adresu a e - mail Svazu a v kopii na e – maily a , a to do 31. července 2021.

 

Případné pohovory se zájemci proběhnou ve druhé polovině měsíce srpna 2021.

 

Výkonná rada Českého svazu vzpírání si vyhrazuje právo nepřijmout žádného ze zájemců, případně výběrové řízení zrušit. 

 

Výkonná rada Českého svazu vzpírání