České vzpírání k 1. 10. 2023 - Před vrcholem sezóny

Po českém šampionátu hned publikuji aktuální celkové tabulky. V pořadí podle Sinclaira se najdou všichni, i Masters s věkovým bonusem. Dvojbojové tabulky jsou redukované na TOP 40, protože v některých HK zatím ani tolik soutěžících nestartovalo.

Tabulky dvojboje zahrnují všechny věkové skupiny, měly by motivovat před řadou klíčových zápolení v závěrečném kvartálu roku 2023. Kéž se ještě mnohé a mnozí zlepší!

Koneckonců, i do tohoto data se už 30 žen dostalo před 200 bodů Sinclaira (bS) a hranici 300 bS překročilo už nyní 64 mužů. To jsou čísla pozoruhodná! Jenže, svět rovněž chvátá vzhůru a často ještě rychleji. Tož, posuňme se kupředu i my, je to nezbytné.

Opět děkuji všem, kdož posílali včas perfektně vyplněné výsledkové protokoly. Nezapomeňte, že je povinností posílat je, co možná nejrychleji po soutěži, na svaz, Karlu Prohlovi pro web a mně pro zápis do databáze. Neopomínejte, prosím, posílat i výsledky z oddílových klání v zahraničí. Většina oddílů tak činí, žel, nedělají to všichni.

A znovu také prosím o doplňky a upřesnění, opravy.

Přeji mnoho úspěchů a radosti v závěrečných zápoleních!

PhDr. Rudolf Drmola, editor databáze VSV ČSV